AK Parti Acıpayam’da kaybetti, Şevkan’dan kinayeli paylaşım geldi – D20Haber
30.04.2024, Salı
15 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. ACIPAYAM
  8. /
  9. AK Parti Acıpayam’da kaybetti, Şevkan’dan kinayeli...

AK Parti Acıpayam’da kaybetti, Şevkan’dan kinayeli paylaşım geldi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Nisan 2024 Pazartesi - 14:25Güncelleme: 2 Nisan 2024 Salı - 01:50
AK Parti Acıpayam’da kaybetti, Şevkan’dan kinayeli paylaşım geldi

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, AK Parti’nin belediye başkanlığı seçimini kaybetmesinin ardından görevini devretmeye hazırlanan Hulusi Şevkan, sonuca ilişkin "ayetli ve türkülü" paylaşımla üstü kapalı eleştiride bulundu.

Mesleği doktorluk olan ve 2009’da yapılan yerel seçimle siyasete girip CHP’den Acıpayam Belediye Başkanı seçilen Hulusi Şevkan, üç dönem görev yaptı. Dördüncü dönem için adaylık beklerken AK Parti tercihini eski ilçe başkanı Fikret Gümüş’den yana kullandı.

Sandıkların açılıp oyların sayılmasının ardından CHP’li Levent Yıldırım yüzde 47,74'ünü alarak Acıpayam Belediye Başkanı seçildi. Rakibi AK Partili Gümüş'ün aldığı oy oranı ise yüzde 36,05 oldu.

DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Sonuçların belli olmasının ardından görevini halefine devretmeye hazırlanan Şevkan, sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşımda bulundu.

Lokman suresi 17. ayetten alıntı yapan Şevkan, "Kibirlenerek insanlardan yüzünü çevirme ve yeryüzünde böbürlenerek yürüme. Çünkü Allah, kibirle kasılan, kendini beğenmiş, çokça övünüp duran hiç kimseyi sevmez" ifadesini kullandı.

Aynı paylaşımda halk ozanı Aşık Veysel’in "Beni Hor Görme Gardaşım" isimli türküsünden de bir dörtlük alıntılayıp "Beni hor görme kardeşim / Sen altınsın ben tunç muyum / aynı vardan var olmuşuz / sen gümüşsün ben sac mıyım" dedi.