Acıpayam’da tenis kortu genişleyecek, basketbol sahasına tribün yapılacak – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. ACIPAYAM
  8. /
  9. Acıpayam’da tenis kortu genişleyecek, basketbol sahasına...

Acıpayam’da tenis kortu genişleyecek, basketbol sahasına tribün yapılacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Temmuz 2020 Çarşamba - 11:59Güncelleme: 29 Temmuz 2020 Çarşamba - 11:59
Acıpayam’da tenis kortu genişleyecek, basketbol sahasına tribün yapılacak

Acıpayam Belediyesi, ilçe stadyumu çevresindeki tesislerde düzenleme çalışması gerçekleştirecek. Bu kapsamda, tenis kordu genişletilecek, basketbol sahasına da tribün kazandırılacak.

Sabah ve akşam saatlerinde yoğun bir kalabalığın yaşandığı Atatürk İlçe Stadyumu’nun yakınında bulunan  tenis kortu sahasının genişletilmesi ve basketbol sahasına tribün çalışması yapılması planlanıyor.

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, teknik ekip arkadaşları ve Bisikletliler Derneği Acıpayam Temsilcisi Hayati Kartal ile birlikte incelemelerde bulundu. Şevkan, ‘’Acıpayam Atatürk Stadyumuzun içinde bulunan parklar ve sosyal faaliyet alanları ilçe halkımızın yoğun ilgisi ile karşılaşıyor. Yaptığımız peyzaj düzenlemeleri ile burada farklı bir hava yaşanıyor. Küçükten büyüğe tüm vatandaşlarımız burada sabah sporlarını yaparken, akşam da aileleri ve arkadaşları ile havanın serinliği ile birlikte hoşça vakit geçirecek” dedi.

Daha çok aktivitenin yapılabilmesi amacıyla Acıpayam Belediyesi olarak projelerini bir an önce uygulamak istediklerini kaydeden Şevkan, “Mevcut tenis kortu sahasının genişletilmesi ve basketbol sahasına tribün çalışması ile ilgili ekibimiz ve Acıpayam’da özellikle gençlerimizi bisiklet binmeleri konusunda öncülük yapan Hayati hocamızla incelemelerde bulunduk. İnşallah kısa zamanda bu çalışmaları tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmete sunacağız’’ diye konuştu.