Şevkan, üniversiteli gençlerle bir araya geldi – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. ACIPAYAM
  8. /
  9. Şevkan, üniversiteli gençlerle bir araya geldi

Şevkan, üniversiteli gençlerle bir araya geldi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Ekim 2021 Salı - 09:52Güncelleme: 12 Ekim 2021 Salı - 15:57
Şevkan, üniversiteli gençlerle bir araya geldi

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, “Gençlik Buluşmaları” kapsamında Acıpayam Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile bir araya geldi.

Cumhuriyet Parkı’nda buluştuğu gençlerle sohbet eden Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, öğrencilik yıllarında edinilen deneyimlerin yaşam boyunca sağlayacağı katkılara dikkat çekti. Belediye olarak “Genç Düşünce Gücü” isimli projeyi hayata geçirmeye çalıştıklarını anlatan Şevkan, Acıpayam MYO, belediye ve Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle farklı alanlarda kurslar açacaklarını belirtti.

Eksik gördükleri hizmetler konusunda belediyeye bilgi verilmesini beklediklerini kaydeden Şevkan, “Yöneticiler olarak elimizden geldiğince sizlere katkı sağlamak için çaba sarf ediyoruz.  Kendinizi yetiştirme yolunda iyi bir okul bitirmek elbette çok önemlidir. Fakat iş hayatına doğru ilerleyen bu eğitim sürecinde öğrencilik yıllarınızda fırsatları ve zamanınızı daha verimli şekilde değerlendirin. Hayatın her aşamasında daha sosyal daha donanımlı bir şekilde iş hayatına hazır olmanız en büyük avantajınız olacaktır. Bundan sonraki süreçte de gençlerimize, öğrencilerimize yönelik projelerimize ve planlamalarımıza devam edeceğiz. Sizlerin tüm bu imkanları kullanarak geleceğimize çok önemli katkılar sağlayacağına olan inancım tam” dedi.

PAÜ Acıpayam Meslek Yüksekokulu Müdürü  Öğretim Görevlisi Senem Tüfekçi ise, Acıpayam MYO olarak, Acıpayam Belediyesi ve Halk Eğitimi Merkezi iş birliğiyle birçok çalışma gerçekleştirdiklerini ifade ederek, bu konudaki desteklerinden dolayı Şevkan’a teşekkür etti.