Denizli Basket 5’i yabancı 8 transfer yapacak – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Denizli Basket 5’i yabancı 8 transfer...

Denizli Basket 5’i yabancı 8 transfer yapacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Haziran 2021 Cumartesi - 11:53Güncelleme: 5 Haziran 2021 Cumartesi - 16:21
Denizli Basket 5’i yabancı 8 transfer yapacak

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Başkanı Veli Deveciler, Basketbol Süper Ligi’ndeki ilk sezonlarını sıkıntısız geçirmek için planlama yaptıklarını, 5’i yabancı 8 oyuncu transfer edeceklerini bildirdi.

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Başkanı Veli Deveciler, iki hafta sonra yapılacak genel kurul ile yönetimin güçlendirileceğini, kadro kurma aşamasında ise koç Zafer Aktaş'ın belirlediği isimler üzerinde görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

Kulübün geleceğini düşünerek akılcı adımlar atacaklarını kaydeden Deveciler, “Sponsor anlaşması yaptığımız Yukatel'den alacağımız destek bizi büyük ölçüde rahatlatacak. Herkesin takımla ilgili beklentileri farklı olabilir ama ilk yıl için onunculuğa razıyız ve ödemelerin zamanında yapılmasına çok önem veriyoruz. Ne sıralamada ne de ödemeler konusunda stres yaşamak istemiyoruz” dedi.

Geçen sezonki kadrodan Ümit Sonkol, Hakan Yapar, Altan Erol ve Serkan Menteşe ile devam edeceklerini açıklayan deveciler, “Bize çok katkı veren Mustafa Kurtuldum için de kulübü Efes'le temas halindeyiz. Bunların dışında üç yerli oyuncu ve beş yabancı oyuncu alacağız. Sanırım gelecek haftadan itibaren bazı isimler netleşecek. Koçumuz Zafer Aktaş'ın verdiği liste doğrultusunda ilerliyoruz" diye konuştu.

Basket severleri takımla buluşturmak istediklerini belirten Deveciler, "Gelecek sezon için en büyük isteğimiz pandeminin etkisini kaybetmesi ve takımla Denizlileri buluşturmak. Daha şimdiden kombineler için büyük talep var. Maçlarımızı seyircili oynayabilirsek en az 2.5 milyon TL gelir sağlar, daha da önemlisi seyircimizin nefesini hissederiz" ifadelerini kullandı.