Annesinin boğarak öldürdüğü Zeynep, Denizli’de toprağa verildi – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Annesinin boğarak öldürdüğü Zeynep, Denizli’de toprağa...

Annesinin boğarak öldürdüğü Zeynep, Denizli’de toprağa verildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Mayıs 2021 Salı - 16:11Güncelleme: 18 Mayıs 2021 Salı - 19:29
Annesinin boğarak öldürdüğü Zeynep, Denizli’de toprağa verildi

İzmir’in Buca ilçesinde, annesi tarafından eşarpla boğularak öldürülen 29 yaşındaki Zeynep Vural’ın cenazesi, Denizli’ye getirilerek toprağa verildi.

Olay, ilçeye bağlı Laleli Mahallesi 421 Sokak'ta bulunan bir apartmanın giriş katında meydana geldi. A.V., adındaki kadın, Buca İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek "Kızımı öldürdüm" diyerek, polis ekiplerine teslim oldu.

EŞARP İLE BOĞMUŞ

Kızını öldürdüğünü itiraf eden anne A.V.'nin emniyetteki ilk ifadesinde, kızıyla uyuşturucu kullandığı için sık sık kavga ettiklerini, yine bu yüzden kavga ederken boğuşma esnasında eşarbı ile kızını boğduğunu ve mutfaktan odaya taşıdığını söylediği öğrenildi. Ayrıca A.V.'nin kızının öldüğünü anladığında emniyete giderek teslim olduğunu söylediği de ileri sürüldü.

Cinayet şüphelisi A.V. ile gözaltına alınan eşi S.V. ve oğlu Ö.V.'nin emniyetteki işlemleri sürerken, olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma sürüyor.

CENAZE BAKLAN’A GETİRİLDİ

Öte yandan, annesinin öldürdüğü Zeynep Vural’ın cenazesi, Baklan’a getirildi. Baba evinde helallik alınmasının ardından Vural’ın cenazesi, aile yakınlarının katılımıyla ilçenin Konak Mahallesi’nde ikindi vakti toprağa verildi.