Denizli ASKF yeni yerine taşındı – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Denizli ASKF yeni yerine taşındı

Denizli ASKF yeni yerine taşındı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Nisan 2021 Cumartesi - 17:07Güncelleme: 10 Nisan 2021 Cumartesi - 17:16
Denizli ASKF yeni yerine taşındı

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), Pelitlibağ Mahallesi Suluköprü mevkisindeki yeni hizmet binasına taşındı.

Bir süre önce genel kuruluna yapan Denizli ASKF, uzun yıllardır hizmet verdiği Denizli Atatürk Stadı’ndaki yerinden ayrılıp yeni yerine taşındı. Suluköprü mevkisindeki hizmet binasının açılış törenine Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Merkezefendi Belediye Başkan yardımcıları Necdet Yılmaz ve Fatih Coşkun, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, amatör kulüp başkanları ve geçmiş dönem federasyon başkanları katıldı.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, törende yaptığı konuşmada, gençlerin ve çocukların daha rahat bir şekilde spor yapabileceği alanları belediye olarak çok hızlı bir şekilde hayata geçirmeyi düşündüklerini söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, uzun zamandan beri şehrin merkezinde herkesin ulaşabileceği bir nokta olması istendiğini belirterek, “Bugün o noktaya kavuşuyoruz. Allah’ım hayırlı eylesin. Tabii ki bizler başta Büyükşehir olmak üzere ilçe belediyelerimizle, Gençlik Bakanlığımızla, kulüp başkanlarımızla, Denizli’de yaşayan yetkili kardeşlerimizle el ele verip, gençliğimize sahip çıkacağız. Bunu da ilk olarak sporla yapacağız ve en üst seviyede bunu sağlama noktasında gayret edeceğiz” dedi.



Denizli ASKF Başkanı Ayşe Sarıkaya, yıllardır Denizli Atatürk Stadı’nda ayrılan bölümde zor koşullarda hizmet veren federasyonun bundan böyle yeni yerinde daha ferah, sıcak ve samimi bir ortamda çalışma imkanına kavuştuğunu ifade etti.

Konuşmaların ardından Denizli ASKF’nin yeni hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi.