Şevik’ten esnaf ziyaretleri – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. BULDAN
  8. /
  9. Şevik’ten esnaf ziyaretleri

Şevik’ten esnaf ziyaretleri

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Nisan 2021 Pazartesi - 18:31Güncelleme: 8 Nisan 2021 Perşembe - 22:13
Şevik’ten esnaf ziyaretleri

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Vatan Sanayi sitesindeki işyerleri ile oto santral garajda minibüsçü esnafını ziyaret ederek Covid-19 kurallarını hatırlatıp maske dağıttı.

Esnaf ziyaretlerine devam eden  Şevik’e  Zabıta Müdürü Hasan Ertan ve zabıta personeli eşlik etti. İlk olarak  oto santral garajındaki esnafla bir araya gelen Şevik, Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Hüseyin Kırık ve minibüs şoförleriyle sohbet etti. Esnafın oto santral garajı ile ilgili istek ve taleplerini dinleyen Şevik, minibüsçülere içerisinde maske ve dezenfektan bulunan paket dağıttı. Şevik, esnafa coronavirüs tedbirlerine uymaları konusunda hatırlatmada bulundu.

Maske, hijyen ve sosyal mesafeyi hatırlan Şevik,  bu kurallara riayet edildiği takdirde coronavirüsle mücadelenin daha rahat olacağını kaydetti.  Şevik daha sonra oto santral garajı içerisinde tatbikata hazırlanan Büyükşehir Belediyesi Buldan İtfaiye Müdürlüğü ekiplerini ziyaret ederek başarılar diledi.

VATAN SANAYİ SİTESİNİ GEZDİ

Vatan Sanayi Sitesi’ne geçerek  Burada ilk olarak yeni açılan boyahaneyi ziyaret eden Şevik, işletmeci Erkan Dereköylüoğlu’na hayırlı olsun dileklerini iletti.  Sereköylüoğlu, boyahane ile ilgili bilgi alan Şevik’e kısa bir süre önce üretime başladıklarını ve Buldan’da olmaktan memnun olduklarını ifade etti.  Yatırımlarını büyüterek daha çok istihdam sağlayacaklarını da belirten Dereköylüoğlu, Şevik’e ziyaretinden ötürü teşekkür etti.

Vatan Sanayi sitesindeki diğer işyerlerini de ziyaret eden Şevik,  bir işyerinden ipliklerin sarıldığı boş liverti (Levent)  araca yüklemeye çalışan işçilere de yardım etti.