Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Cumhur İttifakı mensubu partilerin ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör’ü ziyaret etti.
Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, AK Parti İlçe Başkanı Naci Çomuk, MHP İlçe Başkanı Ahmet Özeşmen ile ilçe yönetim kurulu üyeleri , 25 Ocak’ta yapılan AK Parti Denizli 7. İl Kongresi’nde başkan seçilen Yücel Güngör’e tebrik ziyaretinde bulundu.
“İLÇE İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ”
Güngör’e hayırlı olsun dileklerini ileten Şevik, ”Cumhur İttifakı olarak Buldan’da omuz omuza çalışarak, ilçe için mücadele ediyoruz. Buldan’ının, Denizli’nin ve Türkiye’nin geleceği için Cumhur İttifakı sonuna kadar yaşatılacak” dedi.
GÜNGÖR’DEN CUMHUR İTTİFAKI VURGUSU
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Güngör, ”Cumhur İttifakı, Buldan’da başarılı bir şekilde yürütülüyor. Bu da bizleri memnun ediyor. Buldan başta olmak üzere tüm ilçelerimiz, Denizli’miz ve Türkiye’miz, 2023 hedeflerine Cumhur İttifakı ile ulaşacaktır” ifadelerini kullandı.