Horzum: Osman Aydınlı Gündüz Bakımevi giderlerini bağışçı üstlenmiştir – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Horzum: Osman Aydınlı Gündüz Bakımevi giderlerini...

Horzum: Osman Aydınlı Gündüz Bakımevi giderlerini bağışçı üstlenmiştir

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Ocak 2021 Cuma - 11:41Güncelleme: 29 Ocak 2021 Cuma - 13:21
Horzum: Osman Aydınlı Gündüz Bakımevi giderlerini bağışçı üstlenmiştir

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum, iş insanı Osman Aydınlı tarafından Muratdede Mahallesi’ne yaptırılacak gündüz bakımevinin tüm giderlerinin hayırsever tarafından karşılanacağını, bu projeyle ilgili iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum, Gamateks Osman Aydınlı Gündüz Bakıevi ile ilgili bir internet sitesinde yayımlanan haberle ilgili yazılı açıklama yaptı. Horzum, Merkezefendi Belediyesinin dil, din, ırk, mezhep ve siyasi görüş gözetmeden derman belediyecilik anlayışıyla ilçe halkına hizmet ettiğini belirtti.

Hayırsever iş insanının yapıracağı gündüz bakımevi üzerinden yapılan haberin gerçeği yansıtmadığını, amacın Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi Cihan Saraçoğlu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve Osman Aydınlı’yı yıpratmaya yönelik olduğunu ifade eden Horzum, şunları kaydetti:

“Nihayetinde önce linç merkezine Sayın Cihan Saraçolu, sonrasında Sayın Şeniz Doğan ve Osman Aydınlı konmuştur. Baktılar olmuyor bu sefer hedefe Mimarlar Odası ve Başkanı konmuştur. Denizlimizin yetiştirdiği bu değerleri karalayarak prim yapmaya çalışmak hiçbir insana yakışmaz. Bu tür mesnetsiz haberler maalesef hayırsever iş insanlarımızın tamamını üzmüştür. Geleneklerimizde olan yardımlaşmaya, paylaşmaya ve hayırseverliğe vurulan bir darbedir. Bin bir zorluklarla yapılan bu güzellikleri çarpıtmak hiç kimsenin hakkı da haddi de değildir. Bu tür yaklaşımlar yüzünden yapılacak olan birçok projeyi yapılamaz hale getirmek halkımızı da üzecektir.

Anahtar teslimi yapılacak, her türlü giderlerin ve harcamaların bağışçı tarafından üstlenildiği, Belediyenin kasasından çıkan bir değerin olmadığı bu yatırımda sanki Merkezefendi Belediyesinin, proje bedelini Mimar Cihan Saraçoğlu’na ödeyeceği yönünde ki iddia tamamen asılsızdır. Kaldı ki proje bedeli bağışçı tarafından ödenecek olup, projeyi yapan Mimarda Cihan Saraçoğlu değildir. Proje, Bağışçı Osman Aydınlı’nın belirlediği mimar ve müteahhitler tarafından yapılacak olup, bunları belirleme hakkı da bedellerini ödeme sorumluluğu da bağışçıya aittir.

Bağışçı hayırsever Osman Aydınlı’ya özel imar çalışmaları yapıldığını da iddia eden bu haber sitesi, sonradan kendi haberini de yalanlamak zorunda kalmıştır. Keşke haber öncesinde muhatapları ile görüşülse idi. Belediye Başkanımızbu tür insanların asılsız, mesnetsiz haberleri ile uğraşmak yerine halkına hizmet etmeyi, üretmeyi tercih etmiştir. Denizli halkıyla beraber bende kendisini kutluyorum.
Merkezefendi Belediyesinin, derman belediyecilik anlayışı ile daha yaşanabilir, sosyal, aydınlık ve örnek bir belediye olması için gece gündüz çalışan, halkın takdirini kazanmış başta Belediye Başkanımız Şeniz Doğan ve ekibine teşekkür ediyorum. Meclis Üyemiz Mimar Cihan Saraçoğlu göreve geldiği günden itibaren canhıraş bir şekilde çalışmakta ve emek vermektedir. Ama maalesef bu hizmetleri hazmedemeyenler ile başarısız olunmasını isteyen bir güruh tarafından hep hedef alınmaktadırlar. Bu engelleme, kara propaganda, çamur at izi kalsın ve iftiralara rağmen belediyemiz başarılıdır ve daha da başarılı olacaktır. Bu gayri memnunların yazdıkları ve çizdikleri bizlere daha fazla güç ve enerji vermektedir.

Bizler, bu zihniyettekilerle mücadeleye devam edeceğiz. Meclis Üyem Cihan Saracoğlu muhataplarına karşı hukuki süreci başlatmıştır. Ayrıca bu insanları siz halkımızın vicdanına bırakıyoruz.

Bizim gündemimiz, sağlıktır, ekonomidir, haktır, hukuktur, adalettir. Evine ekmek götüremeyen vatandaşımızdır. İşsizliğin rekor kırdığı, ekonominin dip yaptığı, esnafın kan ağladığı, çiftçinin traktör ve hayvanının haczedildiği bir dönemi yaşıyoruz. Üç maskeyi dağıtamayan, Corana aşısını alamayıp halkı virüsle baş başa bırakan bir hükümetle karşı karşıyayız. Bizim mücadelemiz bunlarladır.

Parti olarak belediye başkanımız ve meclis üyelerimizin yanındayız, derman belediyecilik adına yaptıklarını takdirle karşılıyor ve destekliyoruz. Belediyemizin başarısı hepimizin başarısıdır. Halkımızın refahı ve mutluluğu her şeyin üzerindedir.Bizim için asılolan halkın istekleridir, halkın değerleridir. Bizler çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz.”