Denizli için buzlanma ve zirai don uyarısı – D20Haber
06.07.2025, Pazar
25 °C / 41 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Denizli için buzlanma ve zirai don...

Denizli için buzlanma ve zirai don uyarısı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Ocak 2021 Perşembe - 23:42Güncelleme: 14 Ocak 2021 Perşembe - 23:47
Denizli için buzlanma ve zirai don uyarısı

Sonbaharın ardından kış mevsimine de kurak giren Denizli için hem yağış hem buzlanma ve zirai don uyarısı yapıldı.

Meteoroloji verilerine göre, bu geceden başlamak üzere önümüzdeki 3 gün Denizli genelinde yağış bekleniyor. Yağışların yarın Acıpayam, Baklan, Bekilli, Bozkurt, Buldan, Çal, Çardak, Çivril, Serinhisar ve Tavas’ta karla karışık yağmur şeklinde görülmesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI MEVSİM NORMALLERİ ALTINA İNECEK

Haftalardır mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığının ise yağışla birlikte hızla düşeceği ve mevsim normallerinin 2 ile 5 derece altına ineceği bildiriliyor.

Haberin DevamıReklam




Hava sıcaklığındaki düşüşle birlikte il genelinde buzlanma ve zirai don beklendiği, çiftçileri yakından ilgilendiren olumsuzluğun 20 Ocak’a kadar süreceği ifade ediliyor.