Yukatel Denizlispor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, zor bir deplasmandan bir puan aldıklarını, ortaya koydukları mücadeleden dolayı futbolcularını kutladığını söyledi.
Yeşil-siyahlı takımın teknik direktörü Yalçın Koşukavak, Sivasspor ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, “Sivas gibi zor bir deplasmandan bir puan aldıkları için oyuncularımı kutluyorum. Oyun başladığında, topun Sivasspor’da olduğu bölümleri iyi oynadık, iyi kurguladık. İlk dakikadalar da bir gol bulduk. 1-0 öne geçtik. Sonra anlam veremediğim faul, gol ve penaltı. Maça 1-1 denge geldi. İki haftadır 45. dakikada gol yiyoruz. Yine 45. dakikada gol yedik” dedi.
DG Sivasspor’un öne geçtikten sonra set hücumu için topu, alanı ve zamanı Denizlispor’a bıraktığını kaydeden Koşukavak, “Topa sahip olarak ciddi bir oyun sergilediğimizi söyleyebilirim. Son dakikalarda da olsa gol bulup bir puan ile dönüyoruz. Çarşamba günü Kayseri maçımız var. Zor bir süreçten geçiyoruz. Bugün sakat oyuncu ve kart cezalımız var. Böyle sıkıntılı bir süreçte devam ediyoruz. İnşallah sonu iyi olur” dedi.
SİVAS (İHA)