3 yaşlıyı 150 bin TL dolandıran 3 kişi Denizli’de yakalandı – D20Haber
14.05.2025, Çarşamba
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. 3 yaşlıyı 150 bin TL dolandıran...

3 yaşlıyı 150 bin TL dolandıran 3 kişi Denizli’de yakalandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Aralık 2020 Çarşamba - 13:56Güncelleme: 16 Aralık 2020 Çarşamba - 13:56
3 yaşlıyı 150 bin TL dolandıran 3 kişi Denizli’de yakalandı

Afyonkarahisar'ın üç ilçesinde kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtarak üç yaşlıyı 150 bin lira dolandırdıkları iddia edilen şebeke, JASAT ekiplerinin sıkı takibi sonucu Denizli'de yakalandı.

Denizli İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Jandarma ekipleri son dönemde artan dolandırıcılık olayları ile ilgili operasyonlarına devam ediyor. Kendilerini hakim, savcı ve polis olarak tanıtarak, Afyonkarahisar’ın Sandıklı, İhsaniye ve Başmakçı ilçelerinde dolandırıcılık yaptığı belirlenen Ahmet D. (37), Şakir A. (43) ve Ali Ç.’nin (56) Denizli yönüne kaçtıkları öğrenildi.

Haberin DevamıReklam




JASAT ekipleri tarafından takibi yapılan araç, Denizli’ye girdiğinde polis ekipleri ile birlikte durduruldu. Operasyonda araç içerisinde bulunan üç kişi gözaltına alınırken, yapılan aramada altın, euro ve 150 bin TL nakit para ele geçirildi.

Ahmet D., Şakir A. ve Ali Ç., işlemlerin ardından Afyonkarahisar’dan gelen ekiplere teslim edildi.