Pamukkale Belediyesi’nden ilaçlama filosu – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesi’nden ilaçlama filosu

Pamukkale Belediyesi’nden ilaçlama filosu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Nisan 2017 Pazartesi - 15:38Güncelleme: 17 Nisan 2017 Pazartesi - 15:38
Pamukkale Belediyesi’nden ilaçlama filosu

Pamukkale Belediyesi, sinek ve haşereyle mücadelede kullanılmak üzere ilaçlama filosunu 16 araçla yeniledi.

Pamukkale Belediyesi, ilçe sınırlarında yaşayan vatandaşların yaz aylarında sinek ve haşere konusunda sıkıntı yaşamaması için önlemler alıyor. Bu kapsamda da ilaçlama araçları yenilendi. Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün kullanacağı 16 yeni ilaçlama aracı düzenlenen törenle hizmete sunuldu. Pamukkale Belediyesi Deliktaş Ek Hizmet Binası önünde düzenlenen törene Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile başkan yardımcıları Veli Demir ve Türkay Gözlükaya ile Pamukkale Belediyesi Meclis Üyesi Sibel Doğruöz ve ilgili müdürler katıldı.

HER YER İLAÇLANIYOR

Her mevsimde ayrı ayrı ilaçlama yapan Pamukkale Belediyesi’nin profesyonel ilaçlama ekibi, bahar mevsiminin başlamasıyla ergin sivrisineklerin barındığı ahırlar, bina bodrumları, kuyular ve foseptikler, yeni inşaatlar, terkedilmiş binalar, ağaç kovukları, umumi tuvaletler, çalılık ve fundalıklar, kanallar, çatılar ve benzeri yerlerde ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Hizmete giren 16 yeni ilaçlama araçlarından 10 tanesi besihaneleri, geriye kalan 6 tanesi ise şikayet, fare, larva, yeşil alan, çevre sağlığı ve toplum sağlığı konularında hizmet verecek.

“50 KİŞİLİK EKİP GÖREV YAPIYOR”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, bahar mevsiminin başlamasıyla birlikte belediyenin birçok alanda çalışmalarına hız verdiğini belirterek, “50 kişilik ekibimiz ilçe sınırlarımız içinde ilaçlama konusunda hizmet edecek. Pamukkale ilçe sınırları içinde yaşayan vatandaşlarımızın rahat etmesi için belediye olarak bütün gücümüzü, eforumuzu sarf ediyoruz.Pamukkale Belediyesi olarak birçok alanda olduğu gibi ilaçlama konusunda da hiçbir aksaklık yapmadan ilçemizin her noktasına ulaşmaya çalışıyoruz” dedi.