Merkezefendi Belediyesinden okullarda dezenfekte çalışması – D20Haber
30.04.2024, Salı
17 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Belediyesinden okullarda dezenfekte çalışması

Merkezefendi Belediyesinden okullarda dezenfekte çalışması

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Ekim 2020 Cuma - 15:26Güncelleme: 9 Ekim 2020 Cuma - 15:26
Merkezefendi Belediyesinden okullarda dezenfekte çalışması

Merkezefendi Belediyesi, 12 Ekim Pazartesi günü başlayacak yüz yüze eğitim öncesinde, ilçedeki okullarda dezenfekte çalışmasında bulundu.

Anaokulları, ilkokullar, 8 ve 12’nci sınıflar ile özel gereksinimli çocuklar için yüz yüze eğitimin başlayacağı 12 Ekim Pazartesi öncesinde, Merkezfendi Belediyesi okullarda dezenfekteuygulaması yaptı.

Merkezefendi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ilaçlama ekibi tarafından yapılan dezenfekte çalışmalarında öğrencilerin temasta bulunacağı her nokta en ince ayrıntısına kadar temizlenirken,  dezenfekte çalışmalarının haftalık rutin olarak devlet okullarında devam edeceği kaydedildi.

Çocukların sağlığının çok önemli olduğunu belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak pandemi döneminin başından bu yana tedbiri elden bırakmayarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Yüz yüze eğitimlerin başlayacağı bu dönemde ekiplerimiz okullarımızı dezenfekte etme çalışmalarını başlattı. Merkezefendimizde bulunan tüm devlet okullarımız yapılan program doğrultusunda ilaçlanarak dezenfekte edilecek. Çocuklarımızın, öğrencilerimizin sağlığı, velilerimizin huzuru bizler için çok önemli” diye konuştu.