TOKİ, Denizli’de konut ve iş yeri satacak – D20Haber
08.05.2025, Perşembe
17 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. TOKİ, Denizli’de konut ve iş yeri...

TOKİ, Denizli’de konut ve iş yeri satacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Eylül 2020 Salı - 20:52Güncelleme: 29 Eylül 2020 Salı - 20:52
TOKİ, Denizli’de konut ve iş yeri satacak

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), aralarında Denizli’nin de konut ve iş yerlerini açık artırma yöntemi ile satışa sundu.

TOKİ tarafından Pamukkale’nin Aktepe Mahallesi’nde yaptırılan Kurudere Konutları ile Tavas, Çivril ve Baklan ilçelerinde yaptırdığı 29 adet konut, 123 bin liradan başlayan fiyatla satışa çıkarıldı. Satışa sunulan konutlarda, bedelin yüzde 25’i peşin, kalanı 120 ay vade ile ödenecek.

Bu arada Bekilli’de ise 2 iş yeri satışa çıkarıldı. Fiyatı 70 bin liradan başlayan iş yerlerinde peşin ödeme yüzde 10 ve yüzde 25 olarak belirlenirken, vadesi 120 ay olarak belirlendi.

Haberin DevamıReklam




Konut ve iş yerlerinin açık artırmayla ilgili bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası AŞ ile Ziraat Bankası AŞ tarafından yürütülecek olup, başvurular ve teminatlar anılan bankaların tüm şubeleri aracılığı ile kabul edilecek.

Konutlar için açık artırma 13 Ekim Salı günü saat 11.00’de, iş yerleri için 14 Ekim Çarşamba günü saat 11.00’de yapılacak. Açık artırmalar Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek. Ayrıca internetten (www.emlakyonetim.com.tr) teklif verilebilecek.