Takla atan pikap, karşı şeride geçip otomobile çarptı: 4 yaralı – D20Haber
30.04.2024, Salı
15 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Takla atan pikap, karşı şeride...

Takla atan pikap, karşı şeride geçip otomobile çarptı: 4 yaralı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Ağustos 2020 Pazar - 17:52Güncelleme: 24 Ağustos 2020 Pazartesi - 19:28
Takla atan pikap,  karşı şeride geçip otomobile çarptı: 4 yaralı

Denizli’de avlanmaktan dönen iki arkadaşın bulunduğu pikap, taklalar atarak karşı şeride geçti. Seyir halindeki otomobile çarpan araç, daha sonra karayolu kenarındaki duvara çarparak durabildi. Kazada 4 kişinin yaralandığı bildirildi.

Kaza, Pamukkale’nin Akhan Mahallesi Cafer Sadık Abalıoğlu Bulvarı’nda meydana geldi. İddiaya göre, İbrahim Bektaş yönetimindeki 20 AAE 859 plakalı pikap ile seyir halindeyken, henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan araç, önce orta refüjde bulunan aydınlatma direğine, ardından taklalar atarak karşı şeride geçip Mehmet Ali Güven’in kullandığı 20 UC 383 plakalı otomobile çarptı. Sonra da yol kenarındaki duvara çarpıp ters geldi.

CAN PAZARI YAŞANDI

Kazayı görenlerin ihbarıyla olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri, iki araçta bulunan 4 kişiyi kurtarmak için seferber oldu. İtfaiye ekiplerinin yoğun uğraşları sonucu sürücüler ile her iki araçta bulunan Ekrem Cebeci ve İsmet Öz, sıkıştıkları yerlerden kurtarıldı. Sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından yaralılar kentteki çeşitli hastanelere kaldırdı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

AV KÖPEĞİNE POLİS MERHAMETİ

Bu arada, 20 AAE 859 plakalı pikapta bulunan ve içine konulduğu kafes parçalanan av köpeği ise kazadan yara almadan kurtuldu. Olay yerine gelen trafik ekibi, sahibi hastaneye kaldırılan av köpeğini yol kenarındaki demir korkuluklara bağladı. O sırada bir polis memurunun kenarda bekleyen köpeğe su vermesi ise dikkatlerden kaçmadı.

YAKINLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Araçların hurdaya döndüğü kazanın haberini alan yaralı yakınları olay yerine geldi. Araçların halini görenler, gözyaşlarına boğuldu, birbirlerini sarılarak teselli etmeye çalıştı.