Honaz’da kayıp 2 kişiyle ilgili aranan F.B. yakalandı – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Honaz’da kayıp 2 kişiyle ilgili aranan...

Honaz’da kayıp 2 kişiyle ilgili aranan F.B. yakalandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Aralık 2017 Salı - 14:52Güncelleme: 5 Aralık 2017 Salı - 14:52
Honaz’da kayıp 2 kişiyle ilgili aranan F.B. yakalandı

Denizli'nin Honaz ilçesinde, geçen haziran ayında Soner Kızılırmak (36), ekim ayında ise arkadaşı Murat Uğur Pınarbaş'ın (29) ortadan kaybolması ile ilgili olarak aranan F.B., kaldığı bir otelde polis tarafından yakalandı.

Honaz'da 30 Haziran'da Soner Kızılırmak, 18 Ekim'de ise Murat Uğur Pınarbaş ortadan kaybolmuş, kayıpların bulunması için Emniyet Genel Müdürlüğü Köpek Eğitim Merkezi'nden 'Obert' ve 'Melo' adlı kadavra arama köpekleri getirilmiş, Akbaş Barajı ve çevresinde yapılan aramalardan bir sonuç çıkmamış, sadece Pınarbaş’a ait olduğu ifade edilen cep telefonu bulunmuştu.

Kızılırmak ve Pınarbaş’ın, bir suçtan dolayı cezaevine girip çıkan F.B.’nin Azeri uyruklu eşiyle görüştüğü, kaybolmalarının da bu kişi tarafından öldürülmüş olabileceğinden kaynaklandığı iddia edilmişti.

Bu iddiaların bir televizyon programında gündeme gelmesinin ardından her yerde aranan F.B.’nin bir otelde kaldığını belirleyen polis, düzenlenen operasyonla bu kişiyi yakaladı. Gözaltına alınan F.B.’nin sorgulamasının devam ettiği bildirildi.