Alkollü sürücü hatalı sollama yaptı, 5 araca çarptı – D20Haber
05.07.2025, Cumartesi
25 °C / 41 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Alkollü sürücü hatalı sollama yaptı, 5...

Alkollü sürücü hatalı sollama yaptı, 5 araca çarptı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Haziran 2020 Pazartesi - 11:54Güncelleme: 1 Haziran 2020 Pazartesi - 11:54
Alkollü sürücü hatalı sollama yaptı, 5 araca çarptı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, hatalı sollama yapan alkollü sürücü, 5 otomobile çarparak durabildi. Kazada alkollü sürücü ve 2 kişi yaralandı.

Kaza, Merkezefendi ilçesi Altıntop Mahallesi’nde meydana geldi. Saltak Caddesi istikametinden Çaybaşı Caddesi istikametine seyir halinde olan 20 YR 530 plakalı otomobilin sürücüsü B.F., önündeki otobüs ve çöp kamyonetini solladı. Ardından pizza almak için duran 20 AL 444 plakalı otomobil sürücüsü U.B.’ye çarpan B.F., park halinde bulunan 4 otomobile daha çarparak durabildi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.  İtfaiye ekipleri bir otomobilde bulunan LPG tüpünün gazını kesti. Sağlık ekipleri ise B.F., U.B. ve ismi öğrenilemeyen bir kadın yaralıyı Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Haberin DevamıReklam




Öte yandan, park halinde bulunan otomobil sahibi Alperen Hancı, evinde oturduğu sırada büyük bir ses ve bir kişinin yardım çığlıklarını duyduğunu belirterek, “Balkondan baktığımda birisi yere uzanmış yatıyordu ve yardım istiyordu. Ardından hemen aşağıya indim benim otomobilime çarptıklarını fark ettim. Ambulans geldi yaralıları götürdüler sonrada polis tutanak tuttu, itfaiye ekipleri ise gaz kaçağı olan otomobildeki gazı kesti” dedi.

Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

DENİZLİ (İHA)