Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce, Merkezefendi İlçesi’nde, Öğretmenler Günü Hatıra Ormanı oluşturuldu ve ilk fidanlar toprakla buluştu.
Merkezefendi Cedide Abalıoğlu İmam Hatip Lisesi’nin arka tarafındaki boş arazide oluşturulan hatıra ormanı fidan dikim törenine İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Orman Bölge Müdürü Mustafa Korucu, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Erdinç Akkaya, okul müdürü ve öğretmenleri ile öğrenciler katıldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz hatıra ormanının ilk fidanı dikerek, bugün dikilen fidanların zamanla bu bölgede güzel bir doku oluşturacağını söyledi.
Cedide Abalıoğlu İmam Hatip Lisesi arazisinin yanında oluşturulan alana çeşitli türlerde 200 çam fidanları dikildi. Hatıra ormanı oluşturulmasına Orman Bölge Müdürlüğü de fidan desteği sağladı.