Pamukkale’de taksi ve minibüs durakları dezenfekte edildi – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale’de taksi ve minibüs durakları dezenfekte...

Pamukkale’de taksi ve minibüs durakları dezenfekte edildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Mayıs 2020 Perşembe - 13:21Güncelleme: 21 Mayıs 2020 Perşembe - 13:21
Pamukkale’de taksi ve minibüs durakları dezenfekte edildi

Pamukkale Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşlara hizmet veren minibüs durakları ile taksi duraklarını dezenfekte etti.

Pamukkale Belediyesi, hizmet binaları, kamu binaları, özel araçlar ile esnafa ait iş yerlerindeki dezenfekte çalışmasının ardından, taksi ve minibüs duraklarında da bir çalışma gerçekleştirdi. Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, minibüs ve taksi duraklarını dezenfekte ederek, steril hale getirdi. İlçe genelindeki 14 dolmuş durağı ve birçok taksi durağında yapılan çalışmalarla şoför esnafına destek sağlanmış oldu.

“ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ”

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, her zaman olduğu gibi vatandaşların sağlığı için çalıştıklarını, coronavirüs tehlikesi ortaya çıktığından beri Pamukkale Belediyesi olarak önemli çalışmalara imza attıklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Tüm kamu binaları başta olmak üzere halkımızın temas ettiği hemen hemen her noktada dezenfekte çalışmalarımız oldu. Bu çalışmalarımız sadece bir kez değil sürekli bir şekilde gerçekleşiyor. Ekiplerimiz 7 gün 24 saat esasıyla dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Halkımızın şehir içi ulaşımında kullandığı dolmuşlar ile şoför esnafının bulunduğu dolmuş durakları da ekiplerimiz tarafından dezenfekte edildi. Aynı şekilde sabit taksi duraklarında da bu çalışmamız devam etti. Pamukkale Belediyesi olarak hem vatandaşlarımızın sağlığı hem de halkımıza hizmet eden esnaflarımızın sağlıklı bir şekilde çalışabilmeleri için sayısız destekler sağladık, sağlamaya da devam edeceğiz. Pamukkale’de biz görevimizi sevgi, emek ve güvenle yapmaya özen gösteriyoruz. Halkımızın koronavirüs ile ilgili tedbirleri sıkı sıkı uymaya devam etmesini istiyoruz. Sağlıklı güzel günler daha da yaklaştı. O zamana kadar biraz daha sabır rica ediyoruz.”