Alkollü şahsa polis önce ceza yazdı, ardından araçla evine bıraktı – D20Haber
11.07.2025, Cuma
23 °C / 39 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Alkollü şahsa polis önce ceza yazdı,...

Alkollü şahsa polis önce ceza yazdı, ardından araçla evine bıraktı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Nisan 2020 Perşembe - 15:16Güncelleme: 24 Nisan 2020 Cuma - 14:39
Alkollü şahsa polis önce ceza yazdı, ardından araçla evine bıraktı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, dün gece arkadaşı ile birlikte alkol aldığı evde sızan bir kişi, sabah evine gitmek için yola koyuldu. Polis ekiplerini fark eden kişi, ekiplerden evine gitmek için yardım isteyince sokağa çıkma yasağına uymadığı gerekçesiyle 3 bin 150 TL para cezası yedi. Şahıs daha sonra polis ekiplerince evine bırakıldı.

Olay, ilçenin 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda meydana geldi. Barış A. ,4 gün sürecek olan sokağa çıkma kısıtlamasının ilk saatlerinde arkadaşının evinde alkol aldı. Aldığı alkolün etkisi ile sızıp kalan Barış A., sabah olduğunda ise evine gitmek için arkadaşının yanından ayrıldı.

Haberin DevamıReklam




 Yürüdüğü sırada 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda bekleyen polis ekiplerini fark eden Barış A., polislerin yanına giderek durumu anlattı ve evine gitmek için yardım istedi. Ekipler, önce Barış A.’ya sokağa çıkma kısıtlamasına riayet etmediği için 3 bin 150 TL para cezası kesti. Alkol kontrolü yapılmak istenen Barış A., polisin uzattığı alkolmetreyi üfledikten sonra “ilk defa üflüyorum kaç çıktı” dedi. Evine götürülmek için ‘kafes’ diye tabir edilen polis aracının arka tarafına bindirilen Barış A. burada da kapıyı kapatan polise “ya bir şey isteyeceğim fotoğrafımı çeker misin” şeklinde istekte bulundu.

Barış A.’nın yürüyemediğini gerekçe göstermesi üzerine ekipler, şahsı polis aracı ile evine götürdü.

DENİZLİ (İHA)