Çocuklar ve aileler evlerinin balkonlarını 23 Nisan pankartları ile süsledi – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. Çocuklar ve aileler evlerinin balkonlarını 23...

Çocuklar ve aileler evlerinin balkonlarını 23 Nisan pankartları ile süsledi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Nisan 2020 Perşembe - 13:54Güncelleme: 16 Nisan 2020 Perşembe - 13:54
Çocuklar ve aileler evlerinin balkonlarını 23 Nisan pankartları ile süsledi

Denizli’de bir grup çocuk, bu yıl coronavirüs salgını nedeniyle kutlayamayacakları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için şimdiden harekete geçip, oturdukları apartmanı Türk bayrağı, Atatürk posteri ve bez afişlerle donattı.

Merkezefendi’nin Gerzele Mahallesi Geriz Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı Ercan Apartmanı sakinleri, 23 Nisan coşkusunu erken yaşamaya başladı. Apartman sakinleri, çocuklarıyla birlikte balkonları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı anlatan rengarenk bez afişler, Atatürk posterleri ve Türk bayrakları ile donattı. Apartmanı görenler ise tekrar tekrar bakmaktan kendini alamadı.

Apartmanın 23 Nisan için süslenme fikri ise binada oturan ve sınıf öğretmeni olan Fatma Nasaroğlu ve çocuklarından çıktı. Nasaroğlu, coronavirüs dolayısıyla evde kaldıklarını hatırlatarak, bu dönemde de çocuklar ile iletişimi koparmamak için gayret gösterdiklerini ifade etti.

Çocukların okullarını çok özlediklerini dile getiren Nasaroğlu, “23 Nisan geldi. ‘Okullardaki kutlama coşkusunu nasıl yaşatabiliriz’ düşüncesi ile yola çıktık ve komşularımız ile birlikte ortak bir düşüncede buluştuk. Birlikte bu çalışmayı yapmaya karar verdik. Hep birlikte güzel bir etkinlik oldu ve tüm Türkiye’ye örnek olması ve Türkiye’nin bu duyguyu yaşamasını diliyoruz” dedi.

İlkokul öğrencisi Eymen Güneş ise, her şeye rağmen kendilerine armağan edilen bayramın sevincini yaşayacaklarını ifade etti.

DENİZLİ (İHA)