Denizler Mahallesi’nde tarama bitti, 14 kişi karantina altına alındı – D20Haber
18.05.2025, Pazar
14 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. ÇAL
  8. /
  9. Denizler Mahallesi’nde tarama bitti, 14 kişi...

Denizler Mahallesi’nde tarama bitti, 14 kişi karantina altına alındı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Nisan 2020 Cumartesi - 14:25Güncelleme: 4 Nisan 2020 Cumartesi - 14:25
Denizler Mahallesi’nde tarama bitti, 14 kişi karantina altına alındı

Denizli’nin Çal ilçesinde bir mahallede coronavirüs vakası tespit edilmesinin ardından yapılan tarama çalışması tamamlandı. Test sonuçları pozitif çıkan N.Y. ile temaslı olan 14 kişiye karantina uygulanacağı bildirildi.

İlçenin Denizler Mahallesi’nde, bir kişinin coronavirüs testinin pozitif çıkması sonucu yapılan çalışmalar tamamlandı. Sağlık ekiplerinin tarama çalışmasını tamamladığı, testi pozitif çıkan N.Y.’nin evinin bulunduğu sokaktaki 3-4 evde yaşayanlar ile yine hastayla teması belirlenenlerin karantinaya alındığı, karantina sayısının 14 olduğu öğrenildi.

Haberin DevamıReklam




Bu arada , Çal Belediyesinin Denizli’de dezenfekte çalışması gerçekleştirdiği, tüm sokakların dezenfekte edildiği, tarama çalışmasının ardından mahalleye giriş çıkışların normale döndüğü bildirildi.

D20Haber
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.