DTO yönetiminden STK ziyaretleri – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. DTO
  8. /
  9. DTO yönetiminden STK ziyaretleri

DTO yönetiminden STK ziyaretleri

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Mart 2020 Cuma - 14:49Güncelleme: 13 Mart 2020 Cuma - 14:49
DTO yönetiminden STK ziyaretleri

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, bazı sivil toplum kuruluşlarına ziyaret gerçekleştirdi.

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Başkan Yardımcıları Melek Sözkesen ile Hasan Aracı, Genel Sekreter Ali Rıza Tekin, Özel Kalem ve Medya Sorumlusu Ömer Altıntaş ile birlikte, Denizli Gazeteciler Cemiyetini (DGC) ziyaret etti. hayırlı olsun dileklerini iletti. DGC Başkanı Muhammet Karaçay ile yönetimini tebrik eden Erdoğan, Denizli basını ile her zaman iç içe olduklarını ve fikir alışverişi yaptıklarını, zaman zaman birlikte projeler de gerçekleştirdiklerini belirtti.

HAK-İŞ’İ ZİYARET ETTİ

DTO Başkanı Uğur Erdoğan, HAK-İŞ Konfederasyonu Denizli İl Başkanı Sezai Söylemez ile konfederasyona bağlı sendikaların şube başkanları ve yöneticileriyle de kahvaltıda bir araya geldi. Erdoğan, Denizli Ticaret Odasının faaliyetleri, 2020 Denizli Yılı çalışmaları ile projelerini anlattı.

EVİNİ YENİLE DENİZLİ KAMPANYASI’NI DĞERLENDİRDİ

Erdoğan’ın son durağı, Denizli İnşaat Malzemesi Satıcıları İş Adamları Derneği (DİMSİAD) oldu. Burada dernek yönetimi ile buluşan Erdoğan, yakın zamanda gerçekleştirecekleri “Evini Yenile Denizli Kampanyası” ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

ERDOĞAN: ORTAK PAYDAMIZ DENİZLİ’Yİ KONUŞUYORUZ

DTO Başkanı Erdoğan, ziyaretlerle ilgili olarak, “Kurumlar arası iş birliğini önemsiyoruz. Bunun için de bulduğumuz her fırsatta, üyelerimizin yanı sıra odalar ve dernekler gibi sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelip, ortak paydamız Denizli’mizi konuşuyoruz. İlimizde hizmet veren sivil toplum kuruluşları ile bu tür istişarelerimizin, kurumlar arasındaki köprüleri kuvvetlendirdiğine inanıyoruz. Ziyaretlerimizi bundan sonra da sürdüreceğiz” açıklamasını yaptı.