Yukatel Denizlispor’un Süper Lig’in 19. Haftasında evinde oynadığı Antalysapor maçı öncesi karşılaşmayı izlemeye gelen taraftarların üst aramasında keser, çekiç, bıçak, kurusıkı tabanca ve testere gibi malzemeler çıktı.
Denizlispor’un iç saha maçlarını oynadığı Denizli Atatürk Stadyumu’nda, yeşil siyahlıların maçlarını izlemek için gelen taraftarlar, arama noktalarında polisler ve özel güvenlik tarafından aranıyor.
Ligin 19. haftasında oynanan Antalyaspor maçı öncesi bilet kontrol noktalarında yapılan aramada bazı taraftarların üzerinden özel yapım bıçak, demir sopa, maket bıçağı, içerisine çelik malzeme yerleştirilmiş sopa, kurusıkı tabanca ve döner bıçağı gibi çok sayıda delici ve kesici alet çıktı.
DENİZLİ (İHA)