Davalık olduğu kişiyi öldürdü, sonra da intihar etti – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Davalık olduğu kişiyi öldürdü, sonra da...

Davalık olduğu kişiyi öldürdü, sonra da intihar etti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Ocak 2020 Pazar - 22:12Güncelleme: 13 Ocak 2020 Pazartesi - 00:29
Davalık olduğu kişiyi öldürdü, sonra da intihar etti

Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki olayda, davalık olduğunu kişiyi öldüren zanlı, daha sonra aynı tabancayla kendini vurarak intihar etti.

Olay, ilçenin Küçükdere Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, tarım ilaçları ve makineleri satan Hüseyin Arslan ile Ramazan Küçük arasında alacak verecek meselesi yüzünden yaşanan anlaşmazlık dava konusu oldu.

Arslan, mahkeme ve borç meselesini konuşmak için akşam saatlerinde Küçükdere Mahallesi'nde oturan Küçük'ün evine gitti. Ancak, ikili arasında konuşma kısa sürede tartışmaya dönüştü ve Arslan, tabanca ile 3 el ateş ederek olay yerinden kaçtı.

HASTANEDE ÖLDÜ

Ağır yaralanan Ramazan Küçük, olay yerine gelen sağlık ekibi tarafından hastaneye götürüldü. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

CİNAYET SİLAHIYLA İNTİHAR ETTİ

Olay sonrası evin yakınan park ettiği 35 Z 4274 plakalı otomobile binerek kaçan Arslan, bir tarlaya giderek, cinayette kullandığı tabanca ile kafasına ateş ederek yaşamına son verdi. Arslan'ın cenazesi, jandarma ekipleri tarafından bulundu ve Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.