Denizlispor’un hedefi Gaziantep deplasmanında 3 puan – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlispor’un hedefi Gaziantep deplasmanında 3 puan

Denizlispor’un hedefi Gaziantep deplasmanında 3 puan

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Kasım 2019 Çarşamba - 14:29Güncelleme: 28 Kasım 2019 Perşembe - 14:11
Denizlispor’un hedefi Gaziantep deplasmanında 3 puan

Yukatel Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Gaziantep deplasmanında hedeflerinin 3 puan olduğunu, rakibin zafiyet gösterdiği yönlerden yararlanmaya çalışacaklarını söyledi.

Teknik direktör Mehmet Özdilek, Haluk Ulusoy Tesisleri'nde gazetecilere açıklamalarda bulundu. Geçen hafta, uzun zamandır evlerinde kazanamama duygusunun getirdiği baskıyı iyi oyunla kırdıkları için mutlu olduklarını belirten Özdilek, ligde istikrarlı şekilde ilerlemenin önemli olduğunu, Gaziantep FK maçını da kazanmak istediklerini vurguladı.

Özdilek, oyun anlamında ve fiziksel anlamda her gün üzerine koyarak geliştirdikleri yapılarının olduğunu belirterek, "Rakibi iyi tanıyoruz; güçlü olduğu yönler de oyunun birçok bölümünde zafiyet gösterdiği anlar da var. Bunlardan yararlanmaya çalışacağız. Takımın hem morali hem de birlikteliği üst seviyede. Bunu da hafta sonu sahaya yansıtarak istediğimizi elde ederek yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

İlk devrenin bitimine 5 maç kaldığını hatırlatan Özdilek, tüm maçları kazanabilecek potansiyelleri olduğunu kaydetti. İç sahada ve deplasmanda rakiplere saygı göstereceklerini ifade eden Özdilek, her maçı kazanma odaklı oynayacaklarından kimsenin şüphe duymamasını istedi.

Özdilek, ligdeki hedefleriyle ilgili de "Biz ligdeki dalgalanmayı çok yaşamadan istikrarlı bir grafik çizgisiyle yolumuza devam etmek istiyoruz. Geri kalan maçlardan ben ürkmem. Aynı anlayışı ve ciddiyeti oyuncuya aktarmaya çalışıyoruz. Hepsine peyderpey bakacağız. Bizim için en önemli müsabaka bu hafta oynayacağımız Gaziantep maçı olacak. İnşallah yakaladığımız bu moral ve galibiyet serisini deplasmanda üzerine koyarak devam ettirmek bizi biraz daha farklı bir yere taşıyacaktır. Çünkü kazanmanın moral açısından ve konum açısından takımları nerelere taşıdığını biliyorsunuz" ifadelerini kullandı.

DENİZLİ (AA)