Kocaman bir aile: Goca Davazlılar – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. TAVAS
  8. /
  9. Kocaman bir aile: Goca Davazlılar

Kocaman bir aile: Goca Davazlılar

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Nisan 2017 Perşembe - 08:51Güncelleme: 27 Nisan 2017 Perşembe - 08:51
Kocaman bir aile: Goca Davazlılar

Sosyal medyanın günlük yaşamda inkar edilemez etkisinin yanı sıra, iletişim ve etkileşimdeki farkı bu mecrada grupların oluşmasına, sayfalar açılmasına yol açıyor. Denizli’de en dikkat çeken gruplar ise 71 bin üyeli Denizli Trafik ve Yol Yardımlaşma ile 7 bin 583 üyeli Goca Davazlılar grupları.

Denizli Trafik ve Yol Yardımlaşma Grubu, yol durumundan trafik kazalarına birçok konunun paylaşıldığı sosyal medya profili çizerken, Goca Davazlılar ise Denizli’nin en büyük 5 ilçesi arasındaki Tavas’ın dışarıya açılan penceresi gibi.

Kocaman bir aile: Goca Davazlılar

Emin Hanoğlu yönetiminde faaliyet gösteren Goca Davazlılar Grubu, ilçenin sosyal ve günlük yaşamından kesitler, Tavas’taki etkinlikleri, yaşanan problemleri aktarıyor. Çevreci bir kimliğe sahip olduğunu atık pillerin doğaya bırakılmaması çağrılarıyla gösterirken, ilçenin sorunlarının çözümü konusunda yerel yönetim Tavas Belediyesi’nin de kapısını çalıyor. Bazen Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ile ilçenin ara sokaklarına dalıyorlar.

Grubun kurucu ve yöneticisi Emin Hanoğlu, uzun sayılmayacak bir sürede üye sayısının 8 bine yaklaştığını belirterek, “Kontrollü gidiyoruz. Bıraksam 15 bini çoktan geçecektik. Bizim bir hedefimiz var. Tavas’ımızı her yerde duyurmaya söz verdik. Hep birlikte başaracağız. Tavas’tan haberim olsun diyenleri Goca Davazlıları ziyarete bekliyoruz” dedi.

Kocaman bir aile: Goca Davazlılar