Forum Çamlık’ta dolu dolu hafta sonu – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. Forum Çamlık’ta dolu dolu hafta sonu

Forum Çamlık’ta dolu dolu hafta sonu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Ekim 2017 Pazar - 17:52Güncelleme: 15 Ekim 2017 Pazar - 17:52
Forum Çamlık’ta dolu dolu hafta sonu

Denizli’deki Forum Çamlık Alışveriş Merkezi’ne gelenler, FashionWeek kapsamında düzenlenen etkinliklerle dolu dolu bir hafta sonu geçirdi. Düzenlenen moda sohbetleri, söyleşi, yarışma ve defile ile alışveriş merkezinde renkli anlar yaşandı.

Forum Çamlık’ın FashionWeek etkinlikleri dün gerçekleştirilen“Moda Sohbetleri” ile başladı. Moderatörlüğünü moda yazarı ve kreatif direktör Ümit Temurçin’in yaptığı bu etkinlikte, Anjea Design Store’un Kurucusu Vildan Sivri Çaputçu ile Shikka Marka Direktörü ve Gardenya Tekstil Kurucusu Mukkaddes Başkaya, Denizli’de moda, marka ve trendlerini anlattı.

Moda Sohbetleri’nin ardından Özge Ulusoy ve Kemal Doğulu’nun katılımıyla gerçekleştirilen söyleşiyi, Forum Çamlık’ın sosyal medya üzerinden başlattığı“En Stil Kim?” yarışması izledi. Jüri üyeleri arasında Özge Ulusoy, Kemal Doğulu, Vildan Sivri Çaputçu ve Mukaddes Başkaya’nın da bulunduğu yarışmanın birincisi bin liralık ödülün sahibi oldu.

Forum Çamlık’ın FashionWeek 2017 etkinlikleri bugün de düzenlenen defileyle devam etti. Bu defilede, flışveriş merkezinde faaliyet gösteren giyim firmalarının kış kreasyonları beğeniye sunuldu. Defilede mankenler Simge Tertemiz ve Elif Ece Uzun podyuma çıktı. İlgi toplayan defilenin izleyenleri arasında DENİB başkanı Süleyman Kocasert de vardı.