İYİ Parti’nin 2. kuruluş yıldönümü kutlandı – D20Haber
30.04.2024, Salı
15 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. İYİ Parti’nin 2. kuruluş yıldönümü kutlandı

İYİ Parti’nin 2. kuruluş yıldönümü kutlandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Ekim 2019 Cumartesi - 11:55Güncelleme: 26 Ekim 2019 Cumartesi - 12:33
İYİ Parti’nin 2. kuruluş yıldönümü kutlandı

İYİ Parti’nin ikinci kuruluş yılı kutlandı. Kutlama etkinliğinde partililer, sadece İstiklal Marşı’nı değil, hep bir ağızdan “Andımızı” da söyledi.

Milletvekili Yasin Öztürk’ün Ankara’daki çalışmaları nedeniyle gelemediği İYİ Parti’nin ikinci kuruluş yıldönümü kutlaması yoğun bir katılımla yapıldı. İYİ Parti’nin kuruluşu anlatan sunumun ardından saygı duruşu yapıldı. Partililer daha sonra hep birlikte İstiklal Marşı’nı ve Andımızı söyledi.

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün de yaptığı konuşmada, sadece Türk milletini ve Türk Devletini düşünenlerin işini, aşını bir kenara bırakıp “bu harekette ben de varım” diyerek İYİ Parti’ye geldiğini, hep birlikte iyilerin yönetim anlayışını halka ulaştarmanın çabası içinde olduklarını söyledi.

AKGÜN: İYİ PARTİ, CESUR YÜREKLİ İNSANLARIN PARTİSİDİR

İYİ Parti’nin kuruluş sürecinde yaşananlara da değinen Akgün, “Elektrikleri kesilen salonlardan doğan, çöp kamyonlarıyla, iftiralarla durdurulmak istenen bir hareketin inatla, cesaretle, azimle vücut bulmuş halidir İYİ Parti. İYİ Partimiz Türkiye Cumhuriyeti için Atatürk'ün ışığında, hukukun üstünlüğünden, vatanın bölünmez bütünlüğünden taviz vermeyenlerin, bunun için and içen cesur yürekli insanların partisidir. ‘Kurulamaz’ denildi kurduk. ‘Bunlar bir yıla kalmaz dağılır’ dediler, görüyorsunuz daha da çoğaldık. Bugün iyi partimizin ikinci kuruluş yılı, kutlu olsun” dedi.