Kazım Arslan’ın ismi Merkezefendi’de yaşatılacak – D20Haber
30.04.2024, Salı
15 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Kazım Arslan’ın ismi Merkezefendi’de yaşatılacak

Kazım Arslan’ın ismi Merkezefendi’de yaşatılacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Haziran 2019 Salı - 10:49Güncelleme: 11 Haziran 2019 Salı - 10:49
Kazım Arslan’ın ismi Merkezefendi’de yaşatılacak

Antalya’da bayram tatili sırasında beyin kanaması geçirerek hayatını kaybeden CHP Milletvekili Kazım Arslan’ın ismi Merkezefendi’de bir parka verilecek.

Merkezefendi Belediye Meclisi haziran ayı meclis toplantısının ilk oturumu gerçekleştirildi. Toplantıda, CHP Grup Başkanvekili Arif Suna, İYİ Parti Grup Başkanvekili Osman Tığ ve her iki partinin meclis üyeleri, geçtiğimiz günlerde beyin kanaması geçirerek hayatını kaybeden CHP Milletvekili Kazım Arslan’ın isminin ilçe sınırları içerisinde yapılan herhangi bir parka verilmesi konusunda öneride bulundu. Önerge oy birliği ile kabul edildi.

Önergenin kabulünün ardından üyelere teşekkür eden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Denizlililer olarak bir liderimizi, bir abimizi kaybettik. Maalesef, Kazım Arslan vekilimiz geçirmiş olduğu ani bir rahatsızlık dolayısıyla vefat etti. Kazım Bey bizim bir abimizdi, bir büyüğümüzdü, Denizli siyaseti için bir değerdi. Kendisi, yardım severliği ve hayırseverliği ile tanınan bir insandı. Siyasi görüşü ne olursa olsun herkes ona çok değer verirdi. Ben kendisine, Allahtan rahmet diliyorum, mekânı cennet olsun. Onu hiç unutmayacağız. Özellikle Denizlimize kazandırdıklarını unutmayacağız” dedi.

DOĞAN, ŞEHİT ÖĞRETMENİ UNUTMADI

Doğan, Batman’da 9 Haziran 2017’de PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucunda hayatını kaybeden 22 yaşındaki müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ı da unutmadı. Başkan Doğan, vefatının ikinci yılında Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın babası Sadık Yalçın ile telefonda görüştü. Doğan, “Aybüke Yalçın öğretmenimizin ölüm yıl dönümünde babasıyla görüştüm. En kısa zamanda Denizlimize gelip bizleri ziyaret edecekler. Büyük bir parkımız var. Bir gün de hep birlikte orayı ziyaret etmek istiyoruz” diye konuştu.