Vekil, 23 Nisan törenine geldi, göründü, gitti – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Vekil, 23 Nisan törenine geldi, göründü,...

Vekil, 23 Nisan törenine geldi, göründü, gitti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Nisan 2019 Salı - 14:22Güncelleme: 23 Nisan 2019 Salı - 18:13
Vekil, 23 Nisan törenine geldi, göründü, gitti

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerle kutlandı. Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu’ndaki törene AK Parti Milletvekili Nilgün Ök de katıldı. Ancak Ök, tören başladıktan kısa süre sonra ayrıldı.

Egemenliğin kayıtsız şartsız millete devredildiği gündü bugün. Bir başka ifadeyle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurulduğu ve bayram olarak kutladığımız çok özel, çok önemli bir gündü bugün. Nilgün Ök de Meclis’teki Denizli’nin 8 temsilcisinden birisi. Milletvekili Ök, TBMM’nin bir üyesi olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın kutlamalarının yapıldığı Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu’nda protokoldeki yerini aldı. Ancak, tören başladıktan kısa süre sonra ayrıldı.

NEDEN AYRILDI?

Milletvekili Ök’ün, tören bitmeden ayrılması merak konusu oldu. Kendisine telefonla aradık, ulaşamadık. Daha sonra tekrar aradığımızda telefona danışmanı yanıt verdi ve bir programda olduğunu söyledi. Program bitiminde görüşmek istediğimizi ilettik, ancak haberi yayınladığımız ana kadar kendisinden bir dönüş olmadı.

ÖK'ÜN DANIŞMANINDAN AÇIKLAMA

Haberimizin yayınından sonra telefonla D20haber.com'u arayan Ziya Alpaslan, "Sayın Milletvekilinin başka programları da vardı. Onlara da yetişmek ve gitmek durumundaydı. Törenden o neden ayrıldı" açıklamasını yaptı.