Denizlili bir grup doğa yürüyüşçüsü, karla kaplı Bozdağ’ın sedir ormanına gezi gerçekleştirdi. Dinlenme molasında ortaya çıkan görüntü ise, “sanki sahilde güneşleniyorlar” dedirtti.
Hafta sonlarında Denizli’nin yüksek rakımlı bölgelerine gerçekleştirdiği yürüyüşlerden tanıdığımız deneyimli hukukçu Ali Koyuncu, bu haftayı da boş geçmedi. Bir grup arkadaşıyla Tavas’taki Bozdağ’ın karla kaplı sedir ormanlarını keşfe çıktı.
Balkıca bölgesinde yer yer diz boyunu geçen karlı zeminde keyifli bir yürüyüş gerçekleştiren ekip, molada yemeğini kardan yapılmış masayı andıran bir yükseltide yedi.
Kısa dinlenme molalarında da görsel zenginlik fotoğraflandı. Bu anlardan birisinde yürüyüşe katılanlar, karla kaplı zeminde sahildeymiş gibi güneşlenmeyi de ihmal etmedi.