Gürlesin’den Denizlispor’a sürpriz – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Gürlesin’den Denizlispor’a sürpriz

Gürlesin’den Denizlispor’a sürpriz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Temmuz 2017 Perşembe - 12:30Güncelleme: 27 Temmuz 2017 Perşembe - 12:30
Gürlesin’den Denizlispor’a sürpriz

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, TFF 1. Lig’de mücadele eden Denizlispor’un Afyonkarahisar’daki kampına sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Futbolculara moral veren Gürlesin, “Kentimizin sporda adını başarıyla duyuran Denizlispor’umuzu kampta ziyaret ederek, onların her zaman yanlarında olduğumuzu göstermek istedik” dedi.

Geçtiğimiz günlerde yeşil-siyahlı kulüp yöneticilerini ağırlayan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, iadeyi ziyareti Denizlispor’un Afyonkarahisar kampını ziyaret ederek gerçekleştirdi. Bir dizi temas ve görüşmelerde bulunmak üzere başkente giden Gürlesin, Denizlispor kampını ziyaret etmeden geçmek istemedi.

Başkan Gürlesin, Denizlispor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, kafile başkanı Hikmet Olgun ve futbolcular ile bir araya geldi. Takımın son durumu hakkında bilgi alan Gürlesin, “Denizlimizin adını sporda alanında duyurarak, futbolda kentimizi başarıyla temsil eden Denizlispor’umuzun her zaman yanında yer aldık. Bundan sonra da böyle olacaktır. TFF 1.ligde mücadele eden takımımızın, 2017-2018 sezonu öncesi kampta ziyaret ederek, onların yanlarından olduğumuzu göstermek istedik. Yeni sezonda başarılı takımımızı Süper Lig’e yükselmesi temennimizdir” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in ziyaretinden çok memnun olduklarını ifade eden Teknik Direktör Yusuf Şimşek, Kafile Başkanı Hikmet Olgun ve futbolcular, tüm kentin takıma destek vermesini istedi.