Pamukkale Futbol Şöleni’nde kuralar çekildi – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Futbol Şöleni’nde kuralar çekildi

Pamukkale Futbol Şöleni’nde kuralar çekildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Eylül 2018 Cuma - 23:36Güncelleme: 29 Eylül 2018 Cumartesi - 10:48
Pamukkale Futbol Şöleni’nde kuralar çekildi

Pamukkale Belediyesi tarafından organize edilen “Pamukkale’de 8. Futbol Şöleni Sonbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası”nda kura heyecanı yaşandı. 27 mahalleden 36 takımın katılımıyla yapılan kura çekiminde açıklamalarda bulunan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Mahalleler arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlediğimiz turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dilerim” dedi.

Pamukkale’de 8. Futbol Şöleni Sonbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası adıyla düzenlenecek olan ve 3-20 Eylül tarihleri arasında yapılan kayıtlara göre 27 mahalleden 36 takımın müracaat ettiği turnuvanın kura çekimi Pamukkale Belediyesi’ne ait olan Kocaçukur’da Başkan Hüseyin Gürlesin, Başkan Yardımcısı Türkay Gözlükaya, mahalle muhtarları ve takım temsilcilerinin katılımı ile yapıldı.

“AMACIMIZ KAYNAŞMAYI SAĞLAMAK”

Geleneksel hale gelen halı saha turnuvası hakkınd akonuşan Gürlesin, “Daha 1. Yılımızda bu turnuvanın ilkini gerçekleştirdik. Yılda 2 kez ilkbahar ve sonbaharda mahalleler arasında kaynaşmayı ve dayanışmayı sağlamak amacıyla futbol maçları oynanıyor. Bugün 8.’sinin kurasını çekiyoruz. 27 mahalleden 36 takımımızın katılımı ile oynanacak olan maçlarda önceliğimiz centilmenlik. Biz belediye olarak gençlerin spor yapmasını sağlamak amacıyla halı sahalar yapıyoruz. Bu turnuva ile hem sahalar kullanılıyor hem de mahalleler arasında kaynaşma sağlanıyor. Ben maçların büyük heyecana sahne olmasını bekliyorum. Yaklaşık 1 ay sürecek olan müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara çeşitli ödüller verilecek. Turnuvamıza katılan tüm mahallelere ve takımlara teşekkür ederken, başarılar diliyorum” dedi.

TAKIMLAR EŞLEŞMEYİ KENDİLERİ YAPTI

Kura çekiminde Başkan Gürlesin, önce kura sırasını çekecek olan takımın ismini fanustan çekerken, takımların temsilcileri ilk tur eşleşmelerinde rakiplerini kendileri belirlemiş oldu. Eleme usulü ile oynanacak olan maçları kazanan takımlar adlarını bir üst tura yazdıracak. “Pamukkale’de 8. Futbol Şöleni Sonbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası”nda heyecan Ekim ayının ilk haftasında başlayacak. Müsabakalar Pamukkale Belediyesi tarafından yaptırılan halı sahalarda komitenin belirleyeceği tarihlerde yapılacak. Turnuvanın maç programı ve detaylı tüm bilgiler www.pamukkale.bel.tr adresinden öğrenilebilecek.

1. TUR EŞLEŞMELERİ

GÖZLERSPOR-ZEYTİNKÖY GÜCÜ
PAMUKKALE ALPAY TEKSTİLSPOR-ANAFARTALAR GRUP 258
AKTEPE DENİZLİ AĞRILILARSPOR-DEVELİ GENÇLİKSPOR
DOST İSTİKLALGÜCÜ- HÜRRİYETSPOR
İNCİLİPINAR DURANSPOR -DEVELİ DAYI YEĞENSPOR
AS YENİKÖYSPOR -KURTLUCASPOR
KAPLANLAR GENÇLİKSPOR -KURTLUCA KARTALSPOR
CANKURTARAN ÇUKURSPOR -DELİKTAŞ GENÇLİKSPOR
ZÜMRÜTSPOR -PELİTLİBAĞ FİKİRTEPESPOR
ZEYTİNKÖY GÜZELYURT GÜCÜ -İSTİKLAL YILDIZLARSPOR
ASMALIEVLER KALBİM GIDASPOR-YENİKÖY GENÇLİKSPOR
KAYIHAN AKŞARSPOR -KALE GENÇLİKSPOR
KARŞIYAKA GENÇLİKSPOR -SAMİTÜREL HOROZ GENÇLİKSPOR
YUKARIŞAMLI EFSANELERSPOR- AKTEPESPOR
KERVANSARAY ZEYTİNYAYLASI- SPOR KÜÇÜKDERESPOR
KAPLANLARSPOR -KAYIHAN BİRLİKSPOR
AKKÖY ÇERKEZSPOR -PAMUKKALE FATİHSPOR
DELİKTAŞ ÖRTÜLÜSPOR- UZUNPINAR GENÇLİKSPOR