Pamukkale Belediyesi’nden karne hediyesi – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesi’nden karne hediyesi

Pamukkale Belediyesi’nden karne hediyesi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Haziran 2017 Cumartesi - 11:51Güncelleme: 17 Haziran 2017 Cumartesi - 11:51
Pamukkale Belediyesi’nden karne hediyesi

Pamukkale Belediyesi’nden çocuklara karne hediyesi. İlçe sınırları içerisinde yaşayan 6-14 yaş grubu çocuklar, aqua parklı havuzlarda yüzmeyi eğlenerek öğrenecek.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Yüzmeyi Öğrenmeyen Kalmasın, Haydi Çocuklara Havuza” diyerek, çocuklara yönelik yepyeni projenin müjdesini verdi. Belediye tarafından 6-14 yaş grubu çocuklara yönelik ücretsiz yüzme kursları düzenledi. Deliktaş İlkokulu, Aktepe Pakize Suzan Özkardeş İlkokulu ve İncilipınar İlkokulu’nda 2 ay sürecek olan ücretsiz yüzme kurslarına başvurular başladı

Detaylı bilginin www.pamukkale.bel.tr adresinden alınabileceği kursa katılmak isteyenler, Pamukkale Belediyesi’nin hizmet binaları ile okul bahçelerinde yer alan stantlarından kayıt yaptırabiliyor.

Pamukkale Belediyesi'nden karne hediyesi

“ÇOCUKLAR AQUA PARKTA EĞLENECEK”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, öğrencilere yönelik çalışmalardan birini daha hayata geçirmenin sevincini yaşadıklarını ifade ederek, “Pamukkale Belediyesi olarak ilçemizde yaşayan çocuklarımızın güzel ve verimli bir yaz tatili geçirmelerini istiyoruz. Çocuklarımızın yoğun geçen eğitim-öğretim yılından sonra onlara bir anlamda karne hediyesi vermek istedik. Yüzmeyi öğrenmeyen kalmasın diyoruz ve ilçe sınırlarımız içinde yaşayan 6-14 yaş grubu çocuklarımızı, Deliktaş İlkokulu, Aktepe Pakize Suzan Özkardeş İlkokulu ve İncilipınar İlkokulu’nda 2 ay sürecek olan ücretsiz yüzme kurslarımıza bekliyoruz. Ayrıca havuzlarda çocuklarımız sadece yüzme öğrenmeyecek, Aqua Park’ta eğlenmenin keyfini de yaşayacak” dedi.

Pamukkale Belediyesi'nden karne hediyesi