Gürlesin: Vatandaşlarımızı dinliyoruz, çözüm buluyoruz – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Gürlesin: Vatandaşlarımızı dinliyoruz, çözüm buluyoruz

Gürlesin: Vatandaşlarımızı dinliyoruz, çözüm buluyoruz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Haziran 2018 Pazartesi - 16:09Güncelleme: 4 Haziran 2018 Pazartesi - 16:09
Gürlesin: Vatandaşlarımızı dinliyoruz, çözüm buluyoruz

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, gelenekselleşen halk günü buluşmalarıyla vatandaşların belediye ile ilgili sıkıntılarını dinlediklerini ve dile getirilen sorunların çoğuna da çözüm getirdiklerini söyledi.

Her ayın ilk pazartesi gününü, halk günü buluşmalarına ayıran Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, sıkıntı ve sorunlarına çözüm arayan vatandaşlarla bir araya geldi. Halk günün Haziran ayı buluşması Pamukkale Belediyesi YSE Yerleşkesi’nde bulunan Pamuk Kafe’de yapıldı. Katılan tüm vatandaşları tek tek dinleyen Başkan Gürlesin, yardımcıları ile birlikte çözüm konusunda yapılacakların önünü açıyor.

“HERKESİ DİNLİYORUZ”

“Halkımızın derdi bizim derdimiz” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin,“Halkımızla her fırsatta bir araya geliyoruz. Ancak, her ayın ilk Pazartesi günü halk günlerimizde vatandaşlarımızı belediyemizde ağırlıyoruz. Burada belediye ile ilgili sıkıntıları olan vatandaşlarımızı dinliyoruz. Yapılabilecek olan bir şey varsa anında çözüm buluyoruz. Diğer kurumlarla ilgili bir konuysa neler yapılması gerekiyorsa vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz. Ben inanıyorum ki Halk Günü’ne katılan vatandaşlarımızın sorunlarının büyük çoğunluğunu çözüyoruz. Biz her zaman olduğu gibi halkımızı dinlemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

GÜN BOYU DEVAM ETTİ

Ayrıca, en çok talep olan konulardan olan iş ile ilgili olarak halk günü buluşmalarında İŞKUR masası da iş arayan vatandaşlara hizmet vermeye devam etti. Gün boyu devam eden "Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü" Haziran ayı buluşmasına katılan vatandaşlar ise uygulama sayesinde var olan dertlerini dile getirme fırsatı bulduklarını kaydederek, “Bu uygulama çok güzel. Herkes bire bir Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile konuşup derdini anlatabiliyor. Anlık çözüm varsa bulunuyor. Yoksa neler yapılması gerektiği anlatılıyor. Biz bu uygulamadan oldukça memnunuz. Devamını diliyoruz” ifadelerini kullandı.