İftar sofrası Kayıhan’da kuruldu – D20Haber
14.05.2025, Çarşamba
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. İftar sofrası Kayıhan’da kuruldu

İftar sofrası Kayıhan’da kuruldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Mayıs 2018 Pazartesi - 11:33Güncelleme: 21 Mayıs 2018 Pazartesi - 11:33
İftar sofrası Kayıhan’da kuruldu

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel iftar sofrası bu kez Kayıhan Mahallesi’nde kuruldu. İftara Başkan Zolan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin iftar sofrası Kayıhan Mahallesi’nde kuruldu. Kayıhan Kapalı Pazaryerinde düzenlenen iftara, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ile davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mahalle sakinlerinin ramazan ayını tebrik eden Başkan Osman Zolan ve beraberindekiler hep birlikte dua edip oruçlarını açtı. Ramazanın yardımlaşma ayı olduğunu kaydeden Başkan Osman Zolan, “Küslüklerin olmadığı, yardımlaşmanın en üst seviyede olduğu aydır, en yakınımızdan dostlarımız ve akrabalarımızdan başlayarak, herkes herkese sahip çıksın. Ramazanımız mübarek olsun, Allah’ım tutmuş olduğumuz oruçları kabul eylesin, birliğimiz daim olsun” dedi.

Haberin DevamıReklam




“KAYIHAN HER GEÇEN GÜN GÜZELLEŞİYOR, BÜYÜYOR”

Kayıhan Mahallesi’nde sürdürülen çalışmalarla mahalleye nefes aldırdıklarını kaydeden Başkan Osman Zolan, “Denizli’de kapalı yüzme havuzumuzun ilkini Kayıhan’da yapmıştık, etüt merkezimizle birlikte yaptığımız kapalı pazar yerimiz de örnek oldu, bunun gibi güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Kayıhan her geçen gün güzelleşiyor, büyüyor. Altyapıyla ilgili sorunu ele aldığımızda, onu da bir boyuta getireceğiz. Muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla görüşüyoruz” ifadelerini kullandı.