Pamukkale Belediye Meclisi’nin Eylül ayı birleşiminde alınan karar ile birlikte, ilçe sınırlarında ikamet eden ihtiyaç sahibi 2 bin 500 ortaokul ve lise öğrencisine eğitim desteği verilecek.
Artan okul masrafları ve hayat pahalılığı göz önüne alınarak meclis gündemine taşınan düzenlemeyle, geçtiğimiz dönem aylık 1.000 TL (bin) olan destek tutarı bu yıl bin 500 TL’ye çıkarıldı.
Pamukkale Belediyesi’nin eğitim desteğinden yararlanmak isteyenlerin, başvurularını en geç 2 Ekim Cuma günü mesai bitimine kadar tamamlamaları gerekiyor.Başvuru işlemlerinin Pamukkale Belediyesi’nin resmi web adresi olan www.pamukkale.bel.tr üzerinden dijital ortamda alındığı hatırlatılırken, istenen evrakların eksiksiz ve doğru şekilde sisteme yüklenmesinin büyük önem taşıdığı vurgulandı.
Değerlendirmelerin tamamlanmasının ardından sonuçların açıklanması belediyenin internet sitesi (www.pamukkale.bel.tr) ve resmi Pamukkale Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden kamuoyuna duyurulacak.