Şeniz Doğan, Yeni Parti’ye geçti – D20Haber
17.09.2026, Perşembe
19 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Şeniz Doğan, Yeni Parti’ye geçti

Şeniz Doğan, Yeni Parti’ye geçti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Eylül 2026 Salı - 21:13Güncelleme: 15 Eylül 2026 Salı - 21:14
Şeniz Doğan, Yeni Parti’ye geçti

CHP’li Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, istifa ederek Yeni Parti’ye katıldı. Bu gelişmenin ardından CHP’de kalan 8 belediye meclis üyesinin nasıl bir karar vereceği merakla bekleniyor.

Denizli siyasetinde akşam saatlerinde flaş bir gelişme yaşandı. Yeni Parti’nin kuruluşundan sonra CHP’de kalma kararı veren Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, partisinden istifa ederek Yeni Parti’ye katıldı.

Doğan ile birlikte bağımsız meclis üyeleri Bilal Barunduk ve Berzan Taşer’in de Yeni Parti’ye geçmesi bekleniyor.

Haberin DevamıReklam




Bu gelişmenin ardından gözler belediye meclisine çevrildi. CHP’de kalan 8 meclis üyesinin Yeni Parti’ye geçip geçmeyeceği henüz bilinmiyor.

Doğan, Yeni Parti’nin kurulmasından sonra CHP’den seçilen belediye başkanları Honaz Belediye Başkanı Yüksel kepenek dışında bir araya gelmiş, Özgür Özel liderliğindeki Yeni Parti’ye katılma konusunda ortak açıklama yapmış, ancak daha sonra Doğan ile Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur CHP’de kalmıştı.