Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, kafe ve restoranların yoğun olduğu Koşu Yolu’ndaki (Şehit Öğretmen Yusuf Batur Caddesi) silahlı çatışmanın ardından gözaltına alınan şüphelilerden 3’ü tutuklandı.
İlçeye bağlı Yenişehir Mahallesi’nde 5 Eylül günü meydana gelen olayda, kafe ve restoranların yoğun olduğu Yenişehir Koşu Yolu’ndaki (Şehit Öğretmen Yusuf Batur Caddesi) silahlı çatışma çıkmış ve 3 kişi yaşamını yitirmişti.
Olay sonrası gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki ifadelerinde, alacak-verecek meselesi sebebiyle tartışma yaşandığını, daha sonra bir araya geldiklerinde başlayan küfürleşme sonucu gerginliğin tırmandığını ve silahların ateşlendiğini söyledikleri öğrenildi.
İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3’ü, çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. 3 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.