Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş., yapılan düzenleme ile 910, 920 ve 930 numaralı gece hatlarının güzergahlarının Denizli Şehir Hastanesi’ne kadar uzatıldığını açıkladı.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. ,Denizli Şehir Hastanesi’ne gece saatlerinde ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla güzergah düzenlemesi yapıldı.
Bu kapsamda 910, 920 ve 930 numaralı gece hatlarının güzergahları uzatılarak Şehir Hastanesi Aktarma Merkezi’ne bağlantı sağlandı. Düzenlemeyle birlikte gece saatlerinde hastaneye gitmek zorunda kalan vatandaşların, 03.45’e kadar devam eden seferlerle Şehir Hastanesi’ne ulaşabileceği kaydedildi.
Öte yandan 231 numaralı Ulu Cami-Akköy-Karahayıt hattı seferlerinin de başladığı ifade edildi. Sefer saatleri ve güzergah detaylarına ilişkin tüm ayrıntılara yenilenen Ulaşım A.Ş. resmi portalı üzerinden ulaşılabiliyor.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş., Temmuz ayına ilişkin toplu ulaşım verilerini açıkladı. Yaz döneminde 395 şoför ve 343 otobüsten oluşan filo, 53 ana hat ve 11 takviye hat üzerinden hizmet verdi. Temmuz ayında kent genelinde otobüslere 2 milyon 416 bin 486 biniş gerçekleştirilirken, otobüsler Denizli’nin ulaşım ağında toplam 1 milyon 330 bin 192 kilometre yol kat etti.