26.09.2026, Cumartesi
15 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
d20haber.com

Ünlü isimler Çameli’de festival coşkusuna katılacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Temmuz 2026 Cuma - 10:15Güncelleme: 10 Temmuz 2026 Cuma - 10:16
Ünlü isimler Çameli’de festival coşkusuna katılacak

Çameli Belediyesi tarafından düzenlenecek Kültür, Turizm, Tarım ve Doğa Sporları Festivali, ünlü isimleri ağırlamaya hazırlanıyor.

Bu yıl 10’uncusu düzenlenecek Çameli Kültür, Turizm, Tarım ve Doğa Sporları Festivali, 5-8 Ağustos tarihleri arasında birbirinden renkli etkinliklerle vatandaşları buluşturacak.

Dört gün sürecek festival kapsamında konserlerden kültürel etkinliklere, tarım panelinden mahalle programlarına kadar birçok organizasyon gerçekleştirilecek.

FESTİVAL PROGRAMI BELLİ OLDU

5 Ağustos Çarşamba günü saat 20.00’de Kortej Yürüyüşü ile başlayacak festivalde, Muhammet Koç, Alper Çağdaş ve Uğur Önür sahne alacak.

6 Ağustos Perşembe günü Elmalı Mahallesi’nde gerçekleştirilecek etkinliklerin ardından Sabri Özdemir ve Yasin Akkaya vatandaşlarla buluşacak. Günün finalinde ise sevilen sanatçı Hüseyin Kağıt festival coşkusunu sahneye taşıyacak.

7 Ağustos Cuma günü düzenlenecek Tarım Paneli ile üretim ve tarım alanındaki gelişmeler ele alınacak. Akşam saatlerinde ise Türk Halk Müziği’nin sevilen isimlerinden Songül Karlı sahne alacak.

Haberin DevamıReklam




Festivalin son gününde ise sevilen şarkılarıyla Tuğba Yurt, Çameli Otogarı Festival Alanı’nda sevenleriyle buluşacak.

ARSLAN’DAN DAVET

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, tüm vatandaşları ve çevre illerden gelecek misafirleri festival coşkusuna ortak olmaya davet ederek, “Kültürümüzü, tarımımızı, turizmimizi ve doğa sporlarımızı tanıtacağımız festivalimizde birlik ve beraberlik içerisinde güzel anılar biriktireceğiz. Tüm hemşehrilerimizi ve misafirlerimizi 5-8 Ağustos tarihleri arasında Çameli’ne bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Festival kapsamındaki tüm konserlerin ücretsiz olarak gerçekleştirileceği belirtildi. Etkinliklerin, Çameli Otogarı Festival Alanı başta olmak üzere belirlenen program noktalarında vatandaşlarla buluşacağı kaydedildi.