SP Pamukkale İlçe Başkanlığına Güner yeniden seçildi – D20Haber
20.06.2025, Cuma
23 °C / 37 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. SP Pamukkale İlçe Başkanlığına Güner yeniden...

SP Pamukkale İlçe Başkanlığına Güner yeniden seçildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Nisan 2018 Pazartesi - 14:10Güncelleme: 16 Nisan 2018 Pazartesi - 14:10
SP Pamukkale İlçe Başkanlığına Güner yeniden seçildi

Saadet Partisi (SP) Pamukkale 2. Olağan İlçe Kongresi’nde İlçe Başkanı Şahabettin Güner, güven tazeledi.

Esnaf Sarayı toplantı salonundaki kongrenin divan başkanlığını Mehmet Akif Kocamanoğlu, divan üyeliklerini Kudret Kolbaşı ve Bekir İlhan yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından devam eden kongrede faaliyet, gelir gider ve tahmini bütçe okunarak oy birliği ile kabul edildi.

Haberin DevamıReklam




SP Pamukkale İlçe Başkanı Şahabettin Güner, kongrede yaptığı konuşmada, insanlığın içine düştüğü çıkmazların tek kurtuluşunun Saadet Partisi politikası ile mümkün olduğunu savundu. Güner, “Siyonizmin ve küresel güçlerin karşında diz çökmeyen siyasi duruşumuz, mazluma umut, zalime korku vermektedir. Çünkü bizim siyasetimiz, ihtiyaç içinde tek bir Müslümanın dahi kalmayacağı, adil bir ekonomik düzenin olduğu, yeryüzünde mazlum ve muhacir bırakmayacak bir düzen kurmak için çalışmaktır” dedi.

Gündemdeki maddelerin görüşülmesinin ardından tek listeyle girilen seçimde Şahabettin Güner, tekrar ilçe başkanı seçildi.

DENİZLİ (AA)

D20Haber
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.