03.11.2026, Salı
12 °C / 20 °C Denizli Hava Durumu

Çameli’den Silopi’ye karne hediyesi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Haziran 2026 Cumartesi - 09:58Güncelleme: 27 Haziran 2026 Cumartesi - 09:58
Çameli’den Silopi’ye karne hediyesi

Denizli’nin Çameli ilçesi ile Şırnak’ın Silopi ilçesindeki öğrenciler “Hayalimdeki Şapka” projesiyle karne sevincini birlikte yaşadı.

Denizli'nin Çameli  ile Şırnak'ın Silopi ilçelere arasındaki uzaklık öğrencilere ulaştırılan karne hediyesiyle kaldırıldı

Çameli Belediyesi ile Çameli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi iş birliğinde hayata geçirilen “Hayalimdeki Şapka” projesi kapsamında Şırnak’ın Silopi ilçesindeki öğrencilere karne hediyesi gönderildi.

Denizli'nin Çameli  ile Şırnak'ın Silopi ilçelere arasındaki uzaklık öğrencilere ulaştırılan karne hediyesiyle kaldırıldı

Çameli Belediyesi ile Çameli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi iş birliğinde hayata geçirilen “Hayalimdeki Şapka” projesi kapsamında, karne heyecanı yaşayan öğrencilere anlamlı bir karne hediyesi takdim edildi.

Haberin DevamıReklam




Proje kapsamında, Şırnak’ın Silopi ilçesindeki Çiftlik Anaokulu ve İlkokulu ile Çameli’deki Elmalı İlkokulu ve Ortaokulu ile Çameli Atatürk Ortaokulu’nda karnelerini alan öğrencilere Çameli Belediyesi’nin hazırlattığı şapkalar hediye edildi.

Hediyeler Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli Devlet Hastanesi Başhekimi Ege Ağırman, Çameli İlçe Millî Eğitim Müdürü Murat Uzun ve Çameli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nuriye Selek tarafından öğrencilere verildi.

Denizli'nin Çameli  ile Şırnak'ın Silopi ilçelere arasındaki uzaklık öğrencilere ulaştırılan karne hediyesiyle kaldırıldı

Projede emeği geçenlere teşekkür eden Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Çocuklarımızın karne sevincine ortak olmaktan büyük mutluluk duyuyor, tüm öğrencilerimize sağlıklı, huzurlu ve neşe dolu bir yaz tatili diliyoruz. Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın yüzlerindeki tebessüm, bizlere daha güzel yarınlar için çalışma azmi vermeye devam edecektir. Çocuklarımız gülsün, geleceğimiz aydınlansın” dedi.