03.11.2026, Salı
12 °C / 20 °C Denizli Hava Durumu

Atatürk Bilim Merkezi, Merkezefendi’ye ödül getirdi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Nisan 2026 Cumartesi - 19:52Güncelleme: 18 Nisan 2026 Cumartesi - 19:52
Atatürk Bilim Merkezi, Merkezefendi’ye ödül getirdi

Merkezefendi Belediyesi, yakın zamanda hizmete alınan Atatürk Bilim Merkezi ile Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması’ndan ödülle döndü. Başkan Şeniz Doğan da Akdeniz Belediyeler Birliği encümen üyeliğine seçildi.

Akdeniz Belediyeler Birliği Olağan Meclis Toplantısı, Antalya’da gerçekleştirildi.

Seçim gündemiyle toplanan mecliste Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, güven tazeledi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da encümen üyeliğine seçildi.

MERKEZEFENDİ’YE ÖDÜL

Öte yandan, Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması’nda da sonuçlar açıklandı. Merkezefendi Belediyesince yapımı tamamlanarak hizmete alınan Atatürk Bilim Merkezi ile ödül aldı.

Haberin DevamıReklam




Ödül töreni sonrası açıklama yapan Doğan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması Ödül Töreni’nde bilim ve teknolojiye verdiğimiz önemin bir karşılığı olarak ödüle layık görülmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Geleceğin bilim insanlarını yetiştirmek, gençlerimize ilham olmak ve teknolojiyi ulaşılabilir kılmak adına hayata geçirdiğimiz Atatürk Bilim Merkezimiz ile kazandığımız bu ödül hepimizin, tüm Merkezefendi’nin.”