19.09.2026, Cumartesi
18 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Mantar aramak için ormana gitti, maymun...

Mantar aramak için ormana gitti, maymun buldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 31 Mart 2026 Salı - 10:43Güncelleme: 2 Nisan 2026 Perşembe - 13:08

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde mantar aramak için ormanlık alana giden bir kişi, maymun ile karşılaştı. Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) ekiplerinin maymunu yakalama çabası ise sonuçsuz kaldı.

• TIKLAYIN | Ormanlık alanda görülen maymun firari çıktı

İlçenin Çamlık Kent Ormanı bölgesinde kuzugöbeği mantarı aramak için ormanlık alana giden Nizamettin Yiğit, bir süre sonra karşısında maymun gördü.

Haberin DevamıReklam




Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü(DKMP) ekiplerine ihbarda bulunan Yiğit, kendisi için aldığı simidi maymuna vererek hem oyalamayı hem de karnını doyurmayı başardı.

O anları cep telefonu kamerasıyla da kayıt altına alan vatandaş maymunla kısa sürede dost olması dikkatlerden kaçmadı. Bir süre sonra bölgeye gelen ekiplerin maymunu yakalama çabası ise sonuçsuz kaldı.

DENİZLİ (İHA)