Ramazan ayının son günlerine gelinirken, Çameli Belediyesi personeli Hayri Dev Düğün Salonu’nda verilen iftar yemeğinde buluştu.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, ilçeye hizmet sunan belediye personeli ve onların aileleriyle birlikte iftar programında bir araya gelerek, ramazan ayının bereketini, paylaşmanın ve birlik olmanın güzelliğini aynı sofrada yaşadıklarını belirtti.
Çameli Belediyesi’nin büyük bir aile olduğunu vurgulayan Arslan, güçlü ve uyumlu bir ekiple çalışmanın kendisi için büyük bir mutluluk olduğunu belirterek, tüm çalışma arkadaşlarına emekleri için ayrı ayrı teşekkür etti.
Çameli Belediyesi olarak ortaya koyulan birlik, dayanışma ve samimiyetin her yerde takdir edildiğini kaydeden Arslan, “Böylesine güzel bir ekiple, büyük bir aile gibi çalışıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” ifadelerini kullandı.
Arslan, aynı sofrada buluşmanın verdiği sıcaklık ve samimiyetle Çameli için hep birlikte çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.
