03.10.2026, Cumartesi
14 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu

Seyir Tepesi yarı yıl tatilinde ziyaretçi yoğunluğu yaşadı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Şubat 2026 Salı - 13:28Güncelleme: 3 Şubat 2026 Salı - 13:29
Seyir Tepesi yarı yıl tatilinde ziyaretçi yoğunluğu yaşadı

Pamukkale Belediyesi Seyir Tepesi, ücretsiz giriş uygulamasıyla yarıyıl tatilinde öğrenciler ile ailelerinin uğrak noktalarından birisi oldu.

Pamukkale Belediyesi, yarıyıl tatili boyunca Seyir Tepesi’nin kapılarını tüm vatandaşlara ücretsiz olarak açtı. Özellikle öğrenciler için hazırlanan ücretsiz trambolin etkinliği, minik misafirlerin tatil heyecanını ikiye katladı. Tatil boyunca dolup taşan tesislerde vatandaşlar, doğa ile iç içe bir ortamda keyifli vakit geçirme imkanı buldu.

Haberin DevamıReklam




Sömestir tatilinin son gününde Seyir Tepesi Şehir Ormanı’nı ziyaret eden Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, buraya gelen öğrenciler ve vatandaşlar ile sohbet ederek tatil heyecanlarına ortak oldu.

Ziyaret sırasında vatandaşların taleplerini dinleyen ve çocuklarla yakından ilgilenen Ertemur, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ertemur, sömestir tatili dolayısıyla gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Çocuklarımızın karnelerinden sonra güzel bir tatil geçirmelerini istedik. Seyir Tepesi, sadece Pamukkale’mizin değil, Denizli’mizin nefes aldığı çok özel noktalardan biri. Tatil boyunca gösterilen yoğun ilgi ve çocuklarımızın yüzündeki gülümseme bizim en büyük ödülümüz oldu” ifadelerini kullandı.

Vatandaşlar da, sağlanan imkanlardan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Başkan Ertemur’a teşekkürlerini iletti.