Denizli’nin Çameli ilçesinde, yüksek kesimlerde görülen yoğun kar yağışının ardından Çameli Belediyesi ekipleri taşakkuza geçti. Ekipler, mahallelere ulaşımı sağlayan yollarda karla mücadele çalışması yapıyor.

Çameli’de gece saatlerinde başlayan kar yağışı yüksek kesimlerde etkili oldu. Mahallelere ulaşımı sağlayan yolların karla kaplanması nedeniyle ekipler sabahın erken saatlerinden itibaren yoğun bir çalışma başlattı.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezi ve mahallelerde tam kadro görev yaparak kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Greyder ile tuzlama ve kar küreme çalışmaları yapan iş makineleri ilçe genelinde ve mahalle yollarında etkin şekilde çalışmalarına devam ediyor.
